KAFKAS'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

KAFKAS

1.Küme Gençler Ligi'nde mücadele eden Kafkasspor, kendi sahasında karşılaştığı Barbarossporu 4-0 mağlup etti. Barbarosspor'un bir alt lige düşme ihtimalinin arttığı maçın ardından Kafkasspor yönetimi Barbarosspor heyetine dostluğun pekişmesi adına ak

 

 

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, Barbarosspor Kulüp Başkanı Mustafa Ekinci, Barbarosspor Genel Kaptanı Hidayet Bay ve her iki kulüp yöneticileri maçı tribünde beraber izlediler. Maç sonunda Kafkasspor, rakibine akşam yemeği ikram etti. Devrenin ilk maçında Bursa’da karşılaştığı rakibi Barbarsspor da Kafkasspor’a aynı jesti göstermişti.

 

DUYGULANDIRAN PANKART

Barbarosspor takımı maç öncesi “Başınız sağ olsun. Acınız Acımızdır. Kardeş Kulübünüz Barbarosspor” yazılı açtığı pankart ile tüm izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Pankart Kafkasspor tesislerinde en güzel yere asıldı.

 

SAYGIYLA ANIYORUZ

Maç sonunda Ahmet Güzel’i anarak başsağlığı mesajları ile bir konuşma gerçekleştiren Barbarosspor Başkanı Mustafa Ekinci, “Hepinize başsağlığı diliyorum. Başınız sağ olsun, Allah nur içinde yatırsın, ruhu şad olsun, cenabı Allah mekânını cennet etsin. Keşke o da hayatta olsaydı, bu güzelliğimizi, kardeşliğimizi, saygıdeğerliğimizi ve birbirimizle kaynaşmamızı oda görseydi. Kendisini saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.

 

DOSTLUK, MAÇ SONUCUNDAN DAHA ÖNEMLİDİR

Dostluğun, maç sonucundan daha önemli olduğunu ifade eden Ekinci, “Futbol sahada kaldı, dayanışma sahada kaldı, maçımız bittikten sonra hepinizi kardeş kardeş sarılırken gördüğümde gerçekten gözlerim doldu. Biz başkan ve yöneticilerin, hocaların yapmak istediği bunlardır. Maçta her türlü skor olabilir, fakat bu sevgi, saygı, dostluk ve bu arkadaşlık kesinlikle sizler büyüyene kadar ayakta kalır. Bakıyorum, futbolcu kardeşlerim birbirleriyle bağlantı kurmuş, telefon numaralarını almışlar. Bizlerin görevi aranızda sevgiyi, kardeşliği sağlamaktır. Burada bizler bu akşam tekrar bir güzellik yaşadık. Hepinizden sevgi gördük, saygı gördük, Allah bin kere razı olsun. Cenabı Allah yolunuzu açık etsin, futbol yaşantınızda, dersleriniz de başarılar nasip etsin. Bu genç kardeşlerimiz ileride futbol yaşantısında illa bir yerlere gelecektir, birkaçınız sporcu olacak, hoca olacak, yönetici olacak, aranızdan başkanlar çıkacak. Sizlerin de aranızda sevgiyi ve kardeşliği yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

 

İNSAN ÖLÜNCE DE GÜZEL ŞEYLER BIRAKABİLİYORMUŞ

Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan ise, “Acımız büyük. Allah ne takdir ettiyse o olur. Kulüplerin birbiri ile kaynaşması, böyle ziyaretlerin yapılması ve birbirine biraz daha değer katmasına sebep oldu. Demek ki insan ölünce de güzel şeyler bırakabiliyormuş. Biz ona bağlıyoruz. Bizlerin acılarını paylaştıklarından dolayı değerli başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22